Nydelige Hakkebakkeskogen 

Vi har vært i Dyreparken i Kristiansand og der besøkte vi årets nye attraksjon – Hakkebakkeskogen! Wow! Dette var bra og en flott opplevelse for hele familien. Jeg er usikker på hvem av Lillesøster på fire eller mormor på 62 som digget det mest.  

Reven var først litt skummel, men da vi hadde skremt han litt med ropene våre ble det bare gøy. Skuespillerne var dyktige og de passer perfekt i rollene,  skogen som kuliss funket bra og det var lite dødtid. 

I Hakkebakkeskogen kjører du tog gjennom skogen og får se små scener fra boka. Alle sitter i vogner som er formet som en liten tribune. Tre rader i fire vogner. Turen tok ca.40 minutter Det går an å møte opp på attraksjonen for å se om det er ledig plasser på toget og det er mulig å forhåndsbestille. Halve toget er reservert de som forhåndsbestiller. Dette kan du gjøre på nettet og det koster 25 kr pr.pers. Vi gjorde dette og synes det var ok. Da fikk vi gå ombord først og slapp å vente lenge i kø. 

Turen gikk altfor kjapt og da turen var over ville vi ha mer for dette var gøy. Så nå har vi bestilt biletter til høstens Hakkebakkeskogenforestilling på Nationaltheatret. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s