Hotell i NYC

 Å booke flybiletter til New York var ikke noe poblem. Å booke hotell, eller mer riktig, å velge hotell var ikke lett. Spesielt ikke nå du aldri har vært der før. Hotell er dyrt og det er mye dårlig.  

  Jeg googlet og leste masse på forhånd, men endte med å booke et tilfedlig hotell jeg fant på Hotels.com. Jeg synes det så ut som hotellet lå bra til og det så fint ut på bildene, men det var litt skummelt..tenk om det var skikkelig dårlig. Jeg betalte tross alt over 10 000 kr. Jeg sjekket også anmeldelser av hotellet på Tripadvisor.

Heldigvis skuffet ikke hotellet. Det lå kjempe bra til med kort vei til Central Park, Broadway og Fifth avenue. 

  Det var både Starbucks og flere andre kjente kaffekjeder rett i nærheten, en ekte amerikansk diner over gata (perfekt til frokost) samt en liten park i nærheten og HBO butikken.  
 Parken egnet seg godt for takeout lunsj. 

Hotellet var av typen botiquehotell, noe som vil si:

Et boutique hotell er et hotell som er noe mindre i størrelse og rom kapasitet. Er ofte et kompakt og innholdsrikt hotell med løsninger som er litt atypisk for vanlige hoteller. For boutique hoteller er lokalisering viktig, enten ved store severdigheter, viktige handelsstrøk eller ved viktige aktiviteter. Et boutique hotel skal overraske, begeistre og skape lojalitet ved at et boutique hotel er et hyggelig og spennende sted å være. Og det skal føles riktig. Et Boutique hotel velger design tekniske løsninger fordi man velger å ikke være ordinære. Dette for å skape en ramme som skal gi gjesten følelsen av å være på et unikt sted som bare er til for gjestene. Definisjon hentet her. 

 Resepsjonsområdet

Rommet var stort, med både dobbeltseng, skrivebord og sofagruppe. Det var rent, betjeningen var hyggelig og atmosfæren var cool. Kan absolutt anbefale hotell og vil nok bo her igjen.  

Ja også var det navnet på hotellet da…holdt på å glemme det. Hotellet het Royalton og vi hadde et superior rom.

20140425-140010.jpg     20140425-140026.jpg

Vi spiste frokost på rommet en morgen….nam!! Vi valgte den usunne varianten med egg og bacon, men det var også mulig å få frisk frukt, youghurt etc.

20140425-140019.jpg

Og deg beste av alt, overraskelsespakken i garderoben; en liten kurv med «utstyr» man kunne forsyne seg av: kondomer, vibrator og glidemiddel. Herlig!!

God tur!! 

Bilder fra hotellets nettside. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s