Om jeg bare…

  Om jeg bare hadde hatt den veska. Om jeg bare hadde vært tynnere. Om jeg bare hadde hatt hytte ved sjøen. Om jeg bare hadde hatt nymalt stue. Om jeg bare kunne kjøpt de skoene. Om jeg bare hadde….

  
Vi har iPader, iPhone, Canon speilreflekskamera, 10 par Nike løpesko, ny tv og vaser fra Kahler. Jeg ønsker meg en hytte ved sjøen…

Jeg er frisk. Jeg bor i Norge. Jeg kan stemme. Jeg kan stort sett gjøre hva jeg vil. Jeg ønsker meg likevel den hytta..
Sånn tenker jeg. Ofte og mye. Iallefall før. Plutselig en dag slo det meg… Jeg HAR!  Jeg har det jeg trenger. Det jeg ønsker.    

 Jeg har hus(eller banken har huset mitt i noen år til), jeg har barn, jeg har mann, jeg har gode venner, jeg har mat, jeg har hund og katt, jeg kan låne hytte på fjellet, jeg kan låne hus i Spania, jeg har jobb og  jeg har god vin. Likevel, om jeg bare hadde hatt den hytta ved sjøen… Vent…jeg kan faktisk låne seilbåt også om jeg ønsker.Jeg har det tøft innimellom. Det er ikke alltid jeg har noe å ha på meg, og noen ganger må jeg spise noe jeg ikke digger til middag og andre ganger sover jeg bare 5 timer i min store seng i løpet av natta. 

  
Men jeg lever. Jeg puster. Jeg elsker og er elsket. Drit i hytta ved sjøen. Prøv å sett pris på hverdagen litt mer. Nyt å bli eldre. For det er ikke alle forunt å bli det. Og da er det lov å tenkte; om jeg bare kunne leve litt til. 

  

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s