Og der var transplantasjonen i gang….

Forrige uke fikk broderen innlagt CVK/SVK på lokalsykehuset og en uke sendere var det tid for å legges inn på Rikshospitalet.

Mandag klokken 11 var innleggelsen og det ble satt i gang med epilepsimedisiner, noe som førte til lettere beruselse og god stemming. Epilepsimedisiner blir gitt forebyggende, da cellegiften kan gi kramper.

 

epinat2

CVK måtte forresten byttes på dag 2 på Riksen, da den var satt for langt ned i åren på lokalsykehuset.

Tirsdagen var det fullt kjør med væske intravenøst og cellegift i tablettform. Rusen fra dagen før hang fremdeles i da vi kom på besøk. Litt stokking av ord, fnising og sukking ved syn av nyfødte var bare koselig. Ungene synes bare at onkel så litt trøtt ut.

Bror har fått eget rom av typen isolatrom. Der må du først gjennom en liten sluse før du kommer inn på selve rommet. På det lille rommet måtte hender sprites, og det ble en smule trangt med tre voksne og to barn. Storesøster ble litt overveldet av alt sammen og ville aller helst ut fra rommet fortest mulig. Vi brukte litt tid der inne til å se på spennende ting som hansker, munnbind og tomme sprøyter, så det ble greit etter hvert. Onkel fikk også hjemmelagde kort og vi spiste opp all kjeksen hans.

Etterpå gikk vi alle ned i kafeen der vi spiste is og sjokolade før vi gikk bort til barn/kvinneavdelingen for å sjekke ut fasilitetene. Klatrevegg, biljardbord og et fint uteområde. Da vi skulle tilbake på rommet ville ikke Storesøster inn igjen, så da hentet jeg alles jakker og vi dro hjem. Turen ble avsluttet med å se legehelikopter som lettet samt middag på McDonalds. En topp dag synes begge jentene.

Litt rart synes jeg, å besøke sin egen lillebror på Rikshospitalet. Da vet du at det er seriøst, men vi må bare ta en dag av gangen og takle det som kommer når det kommer. Det går dessverre ikke an å planlegge alt her i livet.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s